perm_phone_msg
Blog

Suntem arhitecții cifrelor tale

2023-05-25 06:53:54

Director financiar/CFO/contabil şef .... sau orice altă denumire folosită pentru responsabilul financiar al firmei, nu schimbă răspunderea complexă pe care o are

Iar dacă vorbim de un grup de firme, atunci responsabilitatea este și mai mare.

CFO-ul, sub cea mai modernă titulatură, este un manager strategic de proiect, având un rol vital în companie. Acesta trebuie să poată gestiona atât fluxurile de resurse cât şi să le optimizeze pe termen lung. Ȋn prezent, conform sondajelor, atenția acestora se îndreaptă preponderent spre protejarea afacerii și a optimizărilor. Însă, conjunctura economică actuală ne indică necesitatea creșterii atenției asupra valorii companiei care, în România, reprezintă de fapt o o reprioritizare a acţiunilor.
Fie ca se urmăreşte listarea companiei pe bursă, atragerea de investitori sau doar obţinerea de finanţare, rezultatele sunt garanţia unei companii credibile de creștere.

Ȋn urma unei diagnoze a afacerii, echipa Nexia ABS poate veni cu soluții integrate care să optimizeze rapid procesele de business. Garantăm calitatea prin experţi acreditaţi, meticuloşi şi axați pe respectarea termenelor. Acurateţea datelor, recuperarea sumelor din rambursările de TVA cât şi consultanța în diverse spețe, inclusiv SAF-T şi SAP, ne recomandă ca partener pe termen lung.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta aici.