perm_phone_msg
Blog

Ne mărim echipa cu doi colegi juniori!

2023-05-08 08:25:43

Dacă ești o persoană receptivă, proactivă, dornică să învețe și pasionată de cifre, atunci te aşteptăm să ni te alături!

​Vrem să ne mărim echipa cu doi colegi care sunt la început de drum profesional şi sunt dorinci să lucreze într-o echipă tânără şi dinamică care activează în sectorul serviciilor de consultanţă contabilă, fiscală, salarizare şi raportare. Dacă ești o persoană receptivă, proactivă, dornică să învețe și pasionată de cifre, atunci te aşteptăm să ni te alături!

Chiar dacă eşti la începutul carierei tale, vei avea oportunitatea de a fi implicat/ă pe diferite proiecte din portofoliul nostru, de a învăța de la colegii noștri cu experiență și de a-ţi aduce aportul la atingerea obiectivelor companiei, dar şi a celor personale. Pe lângă salariul lunar şi tichete de masă, vei beneficia de bonusuri de performanţă, cafea și ceai, fructe proaspete, lucru în sistem hibrid, atât de acasă cât şi de la birou, ședințe periodice de brainstorming pe proiecte, traininguri tehnice şi de softskills. În plus, vei avea ocazia de a ieși periodic din birou și de a petrece timp cu colegii tăi, precum și acces la Bookster, abonament medical sau sportiv.

Dacă ești o persoană entuziastă, dornică să învețe și să se dezvolțe într-un mediu profesional și plin de energie, atunci te invităm să aplici pentru acest post la următoarea adresă de e-mail: nicoleta.vrajescu@nexia-abs.com.